S
o
b
r
e
 
n
o
s
a
l
t
r
e
s

Can Blanc de Vilacireres

Can Blanc va ser construïda al 1687. Antigament era la casa pairal més important de la zona: feia de banc d’aliments en època de collites dolentes, tenia molts treballadors que conreaven les terres o portaven els ramats, amb la seva fusteria, la seva ferreria; es feien la seva llum i van ser els primers en tenir tractor. Els seus habitants eren pràcticament autosuficients.
Però la despoblació del món rural la va afectar i va quedar deshabitada per un llarg període de temps, cosa que li va provocar un deteriorament molt important.
Nosaltres sóm una parella que va arribar a aquesta casa quan gairebé era una ruïna. Després de 11 anys, amb la col·laboració del propietari, molt esforç i sacrifici, Can Blanc és una masia de més de tres segles, restaurada i que disposa de totes les comoditats necessàries, conservant la seva essència, la seva ànima. I és això el que volem compartir, aquest entorn i aquesta casa

La nostra Filosofía

Des d’un primer moment estem compromesos amb els principis de sostenibilitat, fem servir productes de proximitat, siguin nostres o de la zona. Per això estem treballant i apostant per un nou model de turisme no agressiu, que satisfà les necessitats actuals dels clients sense comprometre a les generacions futures; volem portar una gestió responsable, preservar l’entorn natural sense deixar de gaudir-lo. Tenim el certificat BIOSPHERE, de turisme sostenible i reconeixement internacional.
D’altra banda també col·laborem amb els empresaris del sector, ja siguin establiments turístics, artesans, productors de les Valls del Pedraforca, amb els quals estem associats, treballem conjuntament per oferir un producte de qualitat.

Qui som

Som l’Stéphane i la Mònika, una parella que es va conèixer aquí. Sense rumiar massa, vam decidir deixar-ho tot i començar una nova vida junts a Can Blanc. Hem format una família i la nostra il·lusió és compartir aquest indret amb vosaltres.

PCC-001122

On som

Masia Can Blanc de Vilacireres,
25716 Gósol, Lleida

Telèfon

610 528 508

WhatsApp

610 528 508

Correu electrònic

info@canblancdevilacireres.com
monicaconk25@gmail.com

Segueix-nos

×

¡Hola!

Cualquier duda que tengas puedes hablar por WhatsApp pulsando el recuadro inferior o envíame un correo electrónico a:
info@canblancdevilacireres.com
monikaconk25@gmail.com

×