a
c
t
i
v
i
t
a
t
s
 
i
 
e
n
t
o

r

n

l’ENTORN

Can Blanc de Vilacireres no és només una casa, una masía del segle XVII amb les seves parets de pedra immunes al pas dels anys, sino també una vall, un niu de muntanyes ocult, inexplorat, al cor d’un Alt Berguedà desconnegut. És la generositat del paissatge, les ressonàncies dels espais oberts, els arbres, els ocells i l’opció de trobar-se amb aquella soletat buscada.

Can Blanc és també l’experiència que ella mateixa habilita i suggereix; és una invitació per la fugida i la contemplació, la possibilitat de viure un entorn salvatge, silvestre i inèdit amb les comoditats d’un “petit hotel boutique”. És un univers de detalls cuidats, productes locals i menjar cassolà; una atenció que és acollida i benvinguda constant, una crida a deixar-se portar pels temps lents, gairebé detinguts y apropar-nos al ritme natural de la nostra essència. Aquí és possible la quietut o potser caminar com “flâneurs” rurals, sense rumb fixe, recorrent prats i senders que es bifurquen entre roures, pins i boixos. Can Blanc de Vilacireres és un projecte i una proposta d’ecoturisme que busca cuidar i respectar el que ens envolta obrint-se càlidament a la arribada dels seus hostes. Aquí els esperem.

Senderisme

Aquesta saludable activitat física ens permet conèixer aquest tros de país, gaudint dels paissatges i connectar amb la natura.
Oferim serveis de guiatge per fer excursions i activitats a la zona.
Aquestes són algunes propostes:

Rectoria de Sant Jaume

Morro Aguilar

Espluga / Cap del Tossal

Santuari de Puig Aguilar

Serra d'Ensija

Pont Cabradís

Pedraforca

Pratformiu

BTT I BARRANQUISME

BTT

Si t’agrada aquest esport que combina la bici i el medi natural a l’aire lliure, aquest és un bon lloc on poder practicar-lo. Oferim servei de guiatge amb lloguer de bici amb Guies Muntanya Tirantmilles.com
www.tirantmilles.com

Barranquisme

Rasa de Vilacireres, opinions expertes diuen que aquesta és la millor rasa de Catalunya per fer barranquisme. Oferim servei de guiatge per gaudir-ho amb seguretat amb PÈNDOL Guies de muntanya i Tirantmilles.com
www.pendolguies.com
www.tirantmilles.com

NATURA

Programació de tallers relacionats amb la natura, la creativitat i el creixement personal

Pinta a la natura

No cal que hagis pintat mai, atreveix-te a sortir i plasmar, mitjançant la pintura, els bonics paisatges que aquest entorn ofereix. Nosaltres et proporcionem el material necessari.
Deixa’t portar per la teva creativitat. També pots fer servir elements de la natura com flors branquetes, pedretes,.. per fer les teves creacions. Activitat que podeu gaudir en família. Emporteu-vos les vostres obres de record.

Fotografia a la natura

Una bona manera d’aproximar-nos al nostre entorn és mitjançant la fotografia de la natura ( flors, arbres, invertebrats, paisatges,…) mirades creatives que ens permetin gaudir i recordar d’aquest indret, només amb l’ajuda d’una càmera i una mica de paciència

Descobreix la flora i la fauna

Tenim molta diversitat de flors, plantes, ocells, arbres,… al voltant de Can Blanc, descobreix-les, observa i connecta amb una altra realitat. Oferim també servei de guiatge. Sortides diürnes i nocturnes, les primeres amb telescopis terrestres, per poder observar els animals de diferents espècies d’aquesta zona.
www.cuiolnature.com

Descoberta del Cosmos

Aprofitant les vistes privilegiades que tenim a Can Blanc i amb l’ajuda d’un guia expert, gaudirem de la nit i dels seus secrets.
Un viatge on ciència i mitologia es donen de la mà, un espectacle que no et pots perdre.

www.cuiolnature.com

WEBS AMIGUES

PCC-001122

On som

Masia Can Blanc de Vilacireres,
25716 Gósol, Lleida

Telèfon

610 528 508

WhatsApp

610 528 508

Correu electrònic

info@canblancdevilacireres.com
monicaconk25@gmail.com

Segueix-nos

×

¡Hola!

Cualquier duda que tengas puedes hablar por WhatsApp pulsando el recuadro inferior o envíame un correo electrónico a:
info@canblancdevilacireres.com
monikaconk25@gmail.com

×